Miehen elämäntehtävä ihastuttaa: Adoptoi koiravanhuksia eläkepäiviä viettämään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinsuojiin päätyneet vanhemmat koirat joutuvat usein viettämään loppuelämänsä eläinsuojassa ellei niitä päätetä viedä nukutettavaksi. Koiravanhuksia ei adoptoida helposti, koska niillä on enää vain pari vuotta elinaikaa jäljellä ja niiden ylläpitäminen voisi heti tulla hoitokuluineen kalliiksi.

Steve Greig -niminen mies haluaa adoptoida kuitenkin nimenomaan vain vanhempia koiria ja koiria, joita muut eivät halua. Greigillä on kotonaan kokonainen koirien vanhainkoti sillä mies on halunnut tarjota mahdollisimman monelle eläimelle loppuelämän kodin niiden vanhoilla päivillään.

Greig valitsee The Chive-sivuston mukaan eläinsuojasta lemmikikseen koiria, joilla on pienimmät mahdollisuudet tulla adoptoiduiksi. Tällaisia yksilöitä ovat yleensä vanhemmat koirat, joilla ei ole enää monta vuotta elettävänään. Greigillä on tällä hetkellä yhdeksän koiraa, joista suurin osa on vanhuksia. Koirien lisäksi miehellä on myös sika, jänis, kanoja ja ankkoja.

ADOPT #adopt ( And in case anyone wants to know, I got my shirt from @thetreekisser )

Kuva, jonka steve (@wolfgang2242) julkaisi

Okay, okay, I'll turn up the thermostat. #huddlehint

Kuva, jonka steve (@wolfgang2242) julkaisi

But on the seventh day you shall rest.

Kuva, jonka steve (@wolfgang2242) julkaisi

Setting up for the previous posted picture. #whenyourpigisaham

Kuva, jonka steve (@wolfgang2242) julkaisi