Mies astui talenttikilpailun lavalle – sitten leuat loksahtivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Talenttikilpailut nostavat taidokkaita kykyjä omaavat ihmiset suuren yleisön tietoisuuteen. Yksi heistä on Georgia’s Got Talent -kilpailuun osallistunut Genadi Tkachenko. Mies saapui lavalle mikrofonin kanssa, mutta ällistytti tuomariston muulla kuin laulutaidollaan.

Genadi loi mikrofoniin uskomattoman luontoäidin äänimaailman. Hänen esityksensä kuulostaa kuin meditaatiolevyn raidalta, joka kuljettaa kuuntelijansa vuoren rinteille, sademetsään ja Lähi-idän kaupunkiin. Ansioikkaasti mikrofoniin äänimaailmaa luova mies saa kaikilta tuomareilta hyväksynnän ja yleisö taputtaa hänelle seisoviltaan.

Genadin ääninäyte muistuttaa monin paikoin beatboxaamista. Beatboxaaminen on taitolaji, jossa korostuu rytmitajun jatkuva kehittäminen. Suulla voi matkia scratchingia, eli vinyylilevyn raavintaääntä, veden tippumista, kädentaputuksia tai jopa tuulen vinguntaa.