Miley Cyrusin joogakuvat nettiin – tekisitkö saman perässä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus osaa laulamisen ja esiintymisen lisäksi tehdä paljon muutakin. Nainen on erittäin taitava muun muassa vääntäytymään erilaisiin jooga-asentoihin, joita hän esittelee uusimmilla Instagram-videoillaan.

Miley Cyrus esittelee lyhyillä videoillaan hänen joka-aamuista joogarutiiniaan, mihin kuuluu tavallisten venytysten lisäksi myös hieman vaativammat jooga-asennot. Laulajatar kertoo videollaan, että hänen täytyy harrastaa joogaa pitääkseen hänen mielensä järjissään.

Miley suorittaa aamuisen joogahetkensä olohuoneen lattialle asetetun maton päällä. Miley tekee yhdellä videollaan perinteisen aurinkotervehdyksen, minkä lisäksi hän on kuvannut videoille muutamia hieman vaativampiakin ja pidempää harjoitusta edellyttäviä asentoja.

starting da day right

Video, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

Gotta do yoga not for my body but for my mind! DO YOGA or GO CRAZY!

Video, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

Lol this one funny

Video, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

Final postures #final3 #closing #chant #ashtanga

Video, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi