Vanhemmat uskottelivat pojalleen hänen osaavan munia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset voivat uskoa satuihin ja siihen, että mitä tahansa voi tapahtua. Heidän mielensä on niin houkuttelevan avoin, että aikuiset eivät pysty välillä olemaan hyödyntämättä sitä ja juksaamatta lapsiaan.

Tällä kertaa vanhemmat uskottelivat pojalleen hänen osaavan munia. Äiti kuvaa pienestä pojastaan videota, jossa hän pyytää poikaansa munimaan hänelle munan. Poika pinnistelee kaikilla voimillaan samalla kun äiti kannustaa häntä yrittämään kovemmin.

Isä on ottavinaan jotakin pojan housuista kun poika lopettaa punnaamisen. Isä näyttää pojalleen kananmunaa kämmenessään ja iloitsee siitä, että poika onnistui munimaan. Poika tuulettaa ylpeänä ja riemuitsee äitinsä kanssa sitä, että hän oikeasti osasi munia kananmunan.