Vanhus teki kohtalokkaan virheen – pappamopolla moottoritielle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhuksille saatetaan antaa kevytliikennekäyttöön soveltuvia akkukäyttöisiä skoottereita, jotta ikäihmisten liikkuminen olisi mutkattomampaa. Yksi skootterillaan ajelevista on 92-vuotias brittimies. Hän joutui hiljattain kiipeliin arviointivirheen vuoksi.

BT-verkkomedia uutisoi iäkkäästä miehestä, joka oli vahingossa ajanut akkukäyttöisellä skootterillaan kaksikaistaiselle moottoritielle West Sussexissa. Vanhuksen ohi ajanut moottoripyöräilijä ilmoitti harhailijasta poliisille. Tien nopeusrajoitus on noin 112 kilometriä tunnissa.

Yli yhdeksänkymmentä vuotiaalla miehellä ei ollut päänsä suojana muuta kuin lätsä-mallinen hattu, joten onnettomuustilanteessa olisi saattanut käydä todella huonosti. Poliisi toimitti sekavassa mielentilassa olleen vanhuksen takaisin hoitolaitokseensa. Mies kärsii muistisairauksista.