Autokauppa ei kelpuuttanut ruokakuponkeja – mies varasti pihasta bemarin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaismies on pidätetty epäiltynä autovarkaudesta Pompano Beachilla, Floridassa. Mies oli varastanut paikallisesta autokaupasta uuden BMW:n sen jälkeen, kun hänelle oli selvinnyt, että ruokakupongit eivät kelvanneet maksuvälineeksi.

Viranomaisten mukaan mies oli yrittänyt maksaa auton luottokortillaan ja ruokakupongeilla. Epäonnistuneiden autokauppojen jälkeen mies poistui paikalta. Yön aikana hän oli murtautunut liikkeeseen ja varastanut koeajamansa auton. Mies oli vienyt myös liikkeen kaapista 60 ajoneuvon avaimet.

Martin Countyn poliisilaitoksen mukaan autovarkaan pakomatka tyssäsi lyhyeen, sillä hänellä ei ollut varaa tankata autoa ja se hyytyi kesken matkan. Viranomaiset pääsivät nopeasti rikollisen jäljille ja hänet pidätettiin. Fox News Insider -sivuston mukaan autovarkaan takuusummaksi on asetettu 20.000 dollaria, joten siitä voisi päätellä, että mies joutunee odottelemaan oikeudenkäyntiään telkien takana.