Latino-supermalli Irina Shayk blondasi hiuksensa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Irina Shayk on julkaissut Instagramissa kuvia uudesta hiustyylistään. Kaunotar päivitti sivuilleen kuvia, joissa hän esiintyi viettelevänä vaaleaverikkönä. Olkapäille ulottuvat vaaleat kutrit ovat saaneet fanit villiintymään.

Rohkeasta muodonmuutoksesta pitäneet fanit ovat joutuneet pettymään, sillä Irinan tyylinvaihdos ei ollut pysyvä. Mallin stylisti oli nimittäin asetellut kaunokaisen päähän vaalean peruukin muotikuvien ottamisen ajaksi.

Daily Mail -lehden mukaan 30-vuotias huippumalli ihastui uuteen tyyliinsä, mutta hän tuli siihen tulokseen, että tummat hiukset sopivat hänelle paremmin. Muodonmuutosleikkiä kesti yhteensä vain vuorokauden ajan. Kuvat osoittavat, että mikäli tähtönen muuttaa mieltään, on hän upea ilmestys myös vaaleissa hiuksissa.

Who said I can't be blonde??✨ @mertalas @macpiggott

Kuva, jonka irinashayk (@irinashayk) julkaisi

And once u go blonde it's only for my ❤️ @mertalas ))) double trouble ???? and its your fault ?

Kuva, jonka irinashayk (@irinashayk) julkaisi