Isoäiti piti pöydällään koristekiveä – lapsenlapsi tiesi totuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vocivus-nimellä toimiva reddit-käyttäjä on julkaissut kuvan sisustusesineestä, jota hänen isoäitinsä vaalii ja pitää hyvin erikoisena. Isoäidin harvinaiselta näyttävä koristekivi ei kuitenkaan ole sitä miltä se näyttää, mutta lapsenlapsi ei viitsi pilata isoäitinsä mielikuvaa kertomalla totuutta.

Isoäiti on vaalinut kahdeksan vuoden ajan pöydällään rakasta koristekiveä. Lapsenlapsi on kuitenkin jo jokin aikaa sitten huomannut, että kivi ei olekaan kivi, vaan suosittu lasten makeinen.

Isoäidin koristekivi on todellisuudessa makeisautomaateista tuttu Gobstopper-merkkinen jawbreaker-makeinen. Lapsenlapsi on ollut huvittunut siitä, että isoäiti on pitänyt jo vuosia pöydällään hänen mielestään kaunista kiveä, joka onkin todella vanha makeinen.

View post on imgur.com