Justin Bieber haikailee edelleen exän perään – pusukuva kertoo paljon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miljoonien teinityttöjen ihailema poptähti Justin Bieber on ollut paljon median valokeilassa kiinnostavan rakkauselämänsä vuoksi. Mies on nähty viime aikoina yhdessä hänen ex-tyttöystävänsä Hailey Baldwinin kanssa, mutta tähteä taitaa kuitenkin edelleen Baldwinin kaunottaren lisäksi janottaa myös toinen vanha suola.

Justin Bieber on saanut faninsa välillä ihmettelemään hänen julkaisemiaan kuvia, joissa mies muistelee suhdettaan Selena Gomeziin. Nyt Bieber on julkaissut taas Instagram-tilillään hänestä ja Gomezista otetun pussailukuvan, jossa nuori pari hempeilee uima-altaassa.

Selena Gomezin perään haikailemisen lisäksi fanit ovat ihmetelleet myös poptähden melko radikaalisti muuttunutta pukeutumistyyliä. Bieber on nähty lavalla vaatteissa, joita fanit ovat kommenteissaan kuvailleet näyttävän jopa kodittoman henkilön asulta.

Feels

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi