Nainen paljasti rintansa poliisillle – samalla paljastui laiton yllätys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ohion Elyriassa liikenneruuhkaan jumiutunut Elizabeth Johnson on ajautunut ongelmiin virkavallan kanssa käyttäydyttyään oudosti liikenteessä. 49-vuotias nainen vaikutti poliisien mielestä levottomalta ja he huomasivat naisen laittavan jotain paitansa alle.

Viranomaiset pysäyttivät Elizabethin ja pyysivät häntä nousemaan autosta. Nainen laittoi auton ovet lukkoon ja kieltäytyi tekemästä yhteistyötä poliisin kanssa. Lopulta viranomaiset onnistuivat suostuttelemaan naisen avaamaan oven.

Tilanteesta turhautunut Johnson alkoi huutaa poliiseille, ettei hän ollut tehnyt mitään väärää. Nainen nosti paitansa ylös ja vilautti viranomaisille rintojaan. Samalla hetkellä rintaliiveihin piilotettu huumepiippu putosi maahan. Wavy News -sivuton mukaan autosta löytyneet huumeet ja niiden käyttöön tarkoitettu piippu sinetöi Elizabethin kohtalon ja hänen pidätettiin.