Sampo Kaulanen liftaamassa Ouluun: ”Kävelin vajaan tunnin ajan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen on tänään bongattu maanteiden varresta Pohjois-Suomessa, jossa hän on liftannut Äkäslompololta kohti etelää. Kaulasen tavoitteena on päästä liftaamalla Ouluun saakka. Matkaa reitille kertyy noin 350 kilometriä.

Sampo Kaulanen: "Iso kiitos näille miehille!"
Sampo Kaulanen: ”Iso kiitos näille miehille!”

Stara tavoitti kauppiaan, kun hän oli kahden pohjoisessa kelkkailemassa käväisseen rekkamiehen kyydissä matkalla Kolarista kohti etelää. Miesten matka vie Jämsään, joten Kaulanen näyttää pääsevän tällä kyydillä perille Ouluun saakka. Samalla hän kertoi hieman mistä pitkä liftausreissu sai tänään alkunsa.

– Perhe oli tulossa Lappiin, eikä jaksa ajaa koko matkaa. Minttu sanoi, että olisi kiva, jos pääsisin Ouluun vastaan. Ei ollut linja-autovuoroja, joten kysyin yhdeltä meillä töissä käyneeltä myyntiedustajalta minne oli menossa. Se oli menossa seuraavaksi Kolariin, joten ajattelin pummata siltä kyydin Kolariin ja jatkaa sieltä liftaamalla eteenpäin, Sampo Kaulanen kertoi Staralle.

– Ei siinä sen kummempaa suunnittelua ollut. Hain kotoa pipon, hanskat, repun ja sinne pullon vissyä ja kolme banaania. Kolarista lähdin sitten käveleemään, ja vajaa tunnin ajan kävelin, ennen kuin nämä ottivat minut kyytiin. Kyllä tällä pääsee eteenpäin, kun tarpeeksi uskoo.