Vanha pari antoi avioneuvoja – hellyttävät vastaukset nauhalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Häissä toiminut videokuvaaja oli vanhan avioparin nähdessään toivonut saavansa nauhalle nuorta paria varten joitakin hyviä neuvoja vanhuksilta. Kuvaaja onnistui saamaan melko hauskan ja hellyttävän tilanteen nauhalle, kun 65 vuotta naimisissa ollut pari kertoi parhaat oppinsa pitkän avioliittonsa varrelta.

Vanha pariskunta kertoo videolla, että rinnalle täytyy löytää hyvä kumppani, ja kummankin osapuolen tulee osata tehdä kompromisseja. Mies vielä lisää hauskasti, että välillä kannattaa antaa asioiden vain olla vaikka ajattelisikin toisen olevan väärässä.

Kuvaaja kysyi parilta vielä, että kipinöikö heidän välillään yhä. Vaimo kuiskaa kysymyksen lähemmäs miehensä korvaa, ja mies vastaa kysymykseen hauskasti: ”En usko, että kipinöi. En ole ainakaan yrittänyt moneen vuoteen”. Aviopari päättää haastattelun vielä suloiseen suukkoon.