XL-mallien alusvaatemainos tyrmättiin – tämä oli liikaa televisioon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lane Bryant -vaateketju haastoi hoikan ihannevartalon ja Victoria’s Secret -mallit aiemmin kampanjallaan, jossa kehotettiin kaiken kokoisia ja mallisia naisia olemaan ylpeitä vartaloistaan ja jakamaan omia kuviaan tunnisteella #imnoangel.

Tällä kerralla Lane Bryant teki mainoksen, joka ei sopinut televisiokanavien mielestä televisioon laisinkaan. Uudella This Body -nimisellä kampanjalla tunnetut XL-mallit esittelevät alusvaatteita ja ovat ylpeitä vartaloistaan.

Videolla nähdään Ashley Graham, Tara Lynn, Denise Bidot ja Georgia Pratt. Stuff-sivuston mukaan yhdysvaltalaiset televisiokanavajätit NBC ja ABC ovat kuitenkin kieltäytyneet näyttämästä mainosta kanavillaan.

Televisiokanavien mielestä mainos on liian rohkea ja liian seksikäs. Mainosvideolla naiset esittelevät vaatteita, urheilevat, imettävät ja joogaavat ylpeinä siitä, että heidän vartalonsa ovat kykeneviä mihin tahansa. Ilmeisesti kurvikkaiden mallikaunottarien vartalot eivät kuitenkaan olleet sopivia televisioon.