11-vuotias poika varasti betonirekan – hurja takaa-ajo!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori minnesotalaispoika on ajautunut ongelmiin virkavallan kanssa varastettuaan rakennustyömaalta betonirekan. 11-vuotias poika oli hypännyt rekan rattiin ja hän oli lähtenyt sillä ajelulle. Poika päätyi lopulta Byroniin johtavalle Highway 14 -moottoritielle.

Viranomaiset onnistuivat paikantamaan autovarkaan poliisihelikopterin avulla. Moottoritiellä kaahannut rekka sai pian poliisit peräänsä. The Associated Press -sivuston mukaan rekan nopeus oli parhaimmillaan jopa 112 kilometriä tunnissa.

Tunnin kestänyt poliisioperaatio päättyi lopulta pidätykseen ja nuori kaahailija saatettiin poliisiautoon. Hurjassa takaa-ajossa kolhiintui kaksi poliisiautoa. Pojan henkilöllisyyttä ei ole paljastettu. Voisi luulla, että nuori villikko tulee saamaan tempauksestaan vähitään tuntuvat sakot ja pitkän kotiarestin.