Mitä ihmettä? Adele twerkkasi konsertissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adele on persoonallinen ja hauska esiintyjä, jolta ei lopu vitsit kesken. Lontoossa konsertoidessaan laulajatar yllätti itsekin itsensä löytäessään salaisen taidon kesken esityksensä. Adele huomasi osaavansa twerkata.

Jon Cover on julkaissut YouTube-kanavallaan videon tilanteesta, jossa Adele huomaa osaaavansa twerkata. Adele kumartuu nopeasti, minkä seurauksena hänen takapuolensa tekee edestakaisen liikkeen. Adele innostuu siitä välittömästi, koska oli aina ajatellut, että hän ei osaisi kyseistä tanssiliikettä.

Piileskelleet twerkkaustaidot löydettyään Adele innostuu toistamaan liikkeen vielä muutaman kerran. Adele twerkkaa melko hillitysti ja kommentoikin vitsailevaan sävyyn hänen takapuolensa olevan naisen mielestä niin suuri, että se onnistuisi murtamaan hänen selkänsä.