Dinosaurus parkkihallissa – ihmiset säikähtivät pahanpäiväisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen komediakaksikko Hamish Blake ja Andy Lee juontavat yhdessä suosittua radio-ohjelmaa, minkä lisäksi he ylläpitävät Hamish & Andy -nimistä YouTube-kanavaa. Hauska kaksikko on pyhittänyt uusimman videonsa työkavereidensa pelottelulle.

Hamish ja Andy saivat käsiinsä kalliin ja todella aidolta näyttävän dinosauruksen, minkä nähtyään he eivät voineet vastustaa kiusausta pelotella heidän työkavereitaan. Miehet piilottivat dinosauruksen hämärässä autohallissa kulman taakse odottelemaan, että pedosta tietämättömät työtoverit astuvat suoraan ansaan.

Dinosauruspuvun sisällä on ihminen, joka ohjaa dinosauruksen liikkeitä. Miehet soittavat työkavereitaan auttamaan heitä kantamaan tavaroita autohallista ylös toimistoon, jolloin he tulevat pahaa aavistamatta parkkihalliin. Heitä odottaa kuitenkin suuri yllätys kun he joutuvatkin pelottavan dinosauruksen jahtaamaksi.