Frozen-jättihitille jatkoa – näyttelijät kutsuttu äänityksiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jättimenestyksen saavuttanut Frozen-animaatioelokuva on saamassa pian jatkoa. Elokuvassa esiintyneet ääninäyttelijät ovat saaneet jatko-osan käsikirjoituksen ja elokuvan äänitykset on määrä aloittaa kuukauden kuluessa.

Collider-lehden haastattelussa näyttelijä Kristen Bell on paljastanut, että jatko-osan käsikirjoitus on kerrassaan loistava ja hän uskoo Frozen 2 -elokuvan olevan yhtä suuri menestys kuin sen edeltäjäkin.

Vuonna 2013 elokuvateattereihin saapunut Frozen-elokuva rikkoi katsojaennätyksiä ympäri maailmaa. Rakastettu Disney-elokuva voitti kaksi Oscar-palkintoa ja elokuvan tuotot kohosivat yli miljardiin dollariin. Elokuvassa esiintyneet ääninäyttelijät ovat ilmoittaneet sitoutuneensa myös jatko-osien tekemiseen ja kuukauden kuluessa he palaavat takaisin menestysrooleihinsa.