Huonot uutiset aiheuttivat kaljuuntumisen? Mies haastoi nettimedian oikeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lehdissä nähdään tämänhetkisen maailmantilanteen vuoksi vain harvoin hyvän mielen otsikoita. Erään venäläismiehen mukaan paikallisen verkkosivuston uutiset ovat olleet jo niin synkkiä, että ne ovat aiheuttaneet hänelle hiustenlähtöä.

Moskovalainen Roman Maslennikov on noistamassa kannetta paikallista Yandex News -sivustoa vastaan. Miehen mukaan sivustolla nähdään niin paljon huonoja uutisia, että hän on alkanut kaljuuntumaan niiden aiheuttaman stressin myötä. Yandex News on venäläinen uutissivusto ja hakukone, joka tunnetaan eräänlaisena Googlen paikallisena vastineena.

Maslennikovin asianajaja kertoo RIA Novosti -sivustolle miehen vaativan Yandex Newsiltä miljoonan ruplan, eli noin 13.000 euron edestä korvauksia henkisestä kärsimyksestä. Yandex News ei ole toistaiseksi kommentoinut sitä vastaan nostettua kannetta.