Iron Maidenin Boeing 747 taas ilmassa – miljoonaremontti ennätysnopeasti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka suositun Iron Maiden -yhtyeen parhaillaan käynnissä oleva maailmankiertue sai odottamattoman käänteen, kun yhtyeen käytössä oleva Boeing 747 -jumbojetti joutui onnettomuuteen lentokentällä Santiagossa. Huoltoauto törmäsi Ed Force One -lentokoneen moottoreihin tuhoisin seurauksin.

Lukijan kuva
Lukijan kuva
Lukijan kuva
Lukijan kuva

Maailman tämän hetken seuratuimman lentokoneen korjauksen odotettiin kestävän jopa kuukauden ajan, mutta viime yönä yhtye sai yllättävän ilouutisen. Brasiliassa parhaillaan oleva suosikkiyhtye sai nimittäin kuulla, että Ed Force One on saatu korjattua ennätysnopeasti ja palaa käyttöön jo tänään tiistaina. Ensitöikseen lentokone lennetään Chilen Santiagosta yhtyeen luokse Brasiliaan. Yhtye tiimeineen nousee lentokoneensa kyytiin seuraavan kerran keskiviikkona.

Lentokoneen omistavan Air Atlantan tehotiimi saapui korjaamaan konetta vuorokauden ympäri, ja kaksi uutta moottoria lennätettiin Chileen Euroopasta. Staran paikan päältä saamien tietojen mukaan poikkeuksellisesti paikalle lennätettiin myös Boeing-yhtiön oma tiimi, koska kyseessä on erittäin runsaasti näkyvyyttä saavasta lentokoneesta. Onnettomuuden vuoksi lentokone jäi näkemättä Rio de Janeirossa, Cordobassa, Buenos Airesissa ja Belo Horizontessa.