Jen Selter pepputreeneissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Erityisesti 20-vuotias internet-malli tunnetaan kuitenkin hyvin muodostuneen takapuolensa ansiosta, ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 8,8 miljoonaa seuraajaa.

Selterin kanssa maailman seuratuimman fitness-kaunottaren tittelistä kilpailee Michelle Lewin, jolla on tällä hetkellä hieman vähemmän seuraajia. Nyt Jen on pannut Instagramissa parastaan ja julkaissut todella näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Selterin Instagramilla on lähes yhdeksän miljoonaa seuraajaa. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa.

Ready for some sun in Mexico! #HereIcomePV #Hola #TeAmo?☀️??

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Bringing the Miami Heat back to New York ??? #FeelsLikeSpring ??

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

See you next month Mexico! ???

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Tag someone who needs @motivationforfitness?? This song is ?@badgalriri (Longer video is up on my Facebook page)

Video, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi