Paparazzi iski täydelliseen aikaan – Katy Perryn ja Orlando Bloomin suhde vahvistui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom ovat tapailleet tammikuusta saakka. Nyt suhde on vakavoitunut ja pari on päättänyt virallisesti seurustelemisesta. Lähipiirin mukaan Katy puhuu Orlandosta poikaystävänä.

Splash
Splash

Kerroimme äskettäin, että Orlando Bloom ja Katy Perry asuvat käytännössä saman katon alla. He vaihtoivat hiljattain avaimia toistensa asuntontoihin. Pariskunta nähtiin äskettäin romanttisissa tunnelmissa Santa Barbarassa San Ysidro Ranchilla lomaillessaan, ja he keskittyivät enemmän toisiinsa kuin taivaanrantaan laskeneeseen aurinkoon, E! News uutisoi.

39-vuotias Orlando Bloom ja 31-vuotias Katy Perry ovat yksi Hollywoodin tunnetuista julkkispareista. Näyttelijä Orlando Bloomilla on viisivuotias poika yhdessä ex-vaimo Miranda Kerrin kanssa. Katy oli pitkään on-off -suhteessa laulaja John Mayerin kanssa.