Laiskiainen raivostui pelastajille – olikin kaukana laiskasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on lähtenyt leviämään hauska videoklippi tilanteesta, jossa työkseen laiskiaisia pelastava mies yrittää irrottaa yhden laiskiaisen portaikon kaiteesta, johon laiskiainen on ehtinyt jo kiintymään. Laiskiainen ei pidä miehen irrotusyrityksistä, minkä vuoksi se alkaa nopeasti käyttäytymään todella aggressiivisesti.

Laiskiaisia pidetään yleensä suloisina ja hellyttävinä eläiminä niiden hitauden ja hauskan ulkonäön vuoksi. Laiskiaisten pelastaminen on kuitenkin miehen mukaan todella vaikeaa puuhaa, koska ne eivät halua tulla häirityiksi. Laiskiaisilla on myös pitkät ja terävät kynnet, joilla tarratessa niitä on enää hyvin vaikea irroittaa.

Video on alunperin julkaistu YouTubeen National Geographic -kanavan toimesta. Videolla esitellään laiskiaisten pelastamista ja pelastettujen laiskiaisten orpokotia. Jostain syystä ensimmäisen minuutin aikana nähtävä aggressiivinen laiskiainen on nyt kuitenkin saanut ihmisten huomion kiinnitettyä.

Sauce: <a class="youtube-link" href="https://www.youtube.com/watch?v=ZJUfiEFh1w4">https://www.youtube.com/watch?v=ZJUfiEFh1w4</a>