Mies sai bionisen peniksen – heti yö prostituoidun kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mohammed Abadin elämä on mullistunut onnistuneen operaation seurauksena. 44-vuotias mies on elänyt 37 vuotta ilman penistä, sillä hän menetti sukupuolielimensä kuusivuotiaana joutuessaan rajuun onnettomuuteen.

Stara uutisoi taannoin leikkauksesta, jossa Abadille tehtiin bioninen penis. Lääkäreiden mukaan bioninen sukuelin toimii pumpun avulla. Ensimmäistä kertaa Mohammedin elämässä hänelle on tarjoutunut mahdollisuus harrastaa seksiä.

Edinburghissa asusteleva Mohammed on leikkauksesta toivuttuaan ottanut tehtäväkseen perehtyä asiaan tarkemmin. Daily Star -lehden mukaan mies on paljastanut, että hän on menettänyt viimein poikuutensa. 44-vuotias Abad tunnusti tutustuneensa seksin saloihin prostituoidun kanssa.

Mies kertoi, että hänen ensimmäinen kertansa kesti jopa kaksi tuntia ja se oli hänelle ikimuistoinen kokemus. Mies on ollut vähintäänkin tyytyväinen bioniseen sukuelimeensä ja hän on ollut hämmästynyt siitä, kuinka ihmeellisiä asioita nykylääketieteellä voidaan saada aikaan.