Obaman ja Kuuban presidentin kättely pieleen – video leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miesten välisistä kömpelöistä halausten ja kättelyiden välimuodoista nähdään usein komedioissa versioita, mutta kiusalliset miesten kesken nähdyt tervehdykset nostavat aika ajoin päätään myös tosielämässä. Nyt Obaman ja Kuuban presidentin kömpelöstä kättelystä taltioitu video on lähtenyt leviämään verkossa.

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama kävi Kuubassa vierailulla. Hän tapasi Kuuban presidentin Raúl Castron kaksituntisen kokouksen merkeissä, minkä jälkeen miehet pitivät yhdessä lehdistölle tiedotustilaisuuden.

Tilaisuuden päätteeksi presidentit kättelivät todella kiusallisesti, kun kättelynä alkanut ele johtikin puolikkaaseen halaukseen ja päättyi epämääräiseen kädestä kiinni pitämiseen.

Yhdysvaltojen presidentin vierailemisesta Kuubassa oli kulunut jo 88 vuotta, minkä vuoksi Obaman vierailulla oli suuri merkitys. USA Today -uutisten mukaan kokouksessa sovittiin muun muassa siitä, että Kuubaa koskeva kauppasaarto tulee saattaa päätökseen.