Sara Chafak ihoa nuolevassa asussa – huima takapuoli pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Sara Chafak on viime aikoina poseerannut upeissa kuvissa niin verkossa kuin lehtien sivuillakin. Kaunotar julkaisee aktiivisesti myös itse elämästään valokuvia sosiaalisessa mediassa. Äskettäin Sara poseerasi Instagramissa poikkeuksellisen tiukassa asussa.

Chafak nähdään Instagramissa poseeraamassa peilin edessä asussa, joka ei jätä yhtään kurvia hänen vartalostaan paljastamatta. Kuvassa pääosaan nousee väkisinkin hänen timmi takapuolensa, jonka muotoja asu niin ikään korostaa.

Miss Universum -kilpailujen alla maailman suurimman missisivuston Missosologyn arvioinnissa Sara Chafak saavutti aikanaan kymmenennen sijan kaikkiaan 90 kaunottaren joukossa. Yleisöäänestyksessä Chafak keräsi kärkisijojen tuntumaan oikeuttavan äänisaaliin. Viime aikoina Sara on julkaissut itsestään aktiivisesti valokuvia eri sosiaalisissa medioissa.

?jumpsuits for life yaas?

Kuva, jonka ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀SARA CHAFAK (@sarachafak) julkaisi

Sunsun???☀️

Kuva, jonka ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀SARA CHAFAK (@sarachafak) julkaisi

It's ok to look back at the past, just don't stare.

Kuva, jonka ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀SARA CHAFAK (@sarachafak) julkaisi

Soon soon swimsuits back on!??✈️ #tb #johanesburg #southafrica

Kuva, jonka ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀SARA CHAFAK (@sarachafak) julkaisi