F1-miljardiperijätär eroaa – Tamara Ecclestonesta sinkkuäiti

Viihdeuutiset · Annika Kela

F1-moguli Bernie Ecclestonen tytär Tamara Ecclestone on huhujen mukaan hakemassa avioeroa miehestään Jay Rutlandista. Lähipiirin mukaan pariskunnan avioliitto on ajaunut kriisiin ja he ovat nukkuneet eri makuuhuoneissa jo kuukausien ajan.

Splash
Splash
Instagram
Instagram

Tamara ja Jay menivät naimisiin vuonna 2013 ja heillä on yhteinen tytär Sophia. The Sun -lehden mukaan pariskunta on käynyt keskusteluita avioerosta, mutta he eivät halua kiirehtiä julkisen ilmoituksen kanssa.

Pariskunta ajattelee Sophian etua ja he aikovat hakea eroa sulassa sovussa. Pari on myös ajatellut perheidensä mainetta, eivätkä he halua tehdä asiasta suurta numeroa. Eron myötä poikamiesten unelmoimasta miljardiperijättärestä tulee sinkkuäiti.