Työnhakija otti varkaan kiinni ravintolassa – sai välittömästi työpaikan

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Orleansissa sijaitsevassa Popeyes -ravintolassa on sattunut vaarallinen välikohtaus kesken päivän. Asiakkaaksi tekeytynyt 50-vuotias Pablo Ciscart yritti varastaa kassasta rahaa sillä välin, kun ravintolapäällikkö haastatteli paikalle saapunutta työnhakijaa.

Mies jäi kiinni varkaudesta ja ravintolapäällikö esti Ciscartia poistumasta ravintolasta. 18-vuotias työnhakija Devin Washington tarttui varasta kiinni käsistä ja taltutti hänet aloilleen. Washington ja hänen avukseen rientänyt kokki pitelivät varasta paikoillaan poliisien saapumiseen asti.

Devin ei epäröinyt toimia tilanteessa, vaikka varas olisi voinut olla aseistettu. Poliisit saapuivat onneksi pian paikalle ja he pidättivät Ciscartin. Daily Mail -lehden mukaan ravintolapäällikkö oli vakuuttunut Devinin teosta ja hän palkkasi rohkean työhakijan siltä istumalta.