Apina nappasi GoPro-kameran miehen kädestä – kuvasi selfievideon!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Apinoiden ja ihmisten yhdenkaltaisuudet eivät lopu pelkkään käsien omistamiseen ja niiden sujuvaan käyttöön. Myös lukuisat apinat vaikuttavat nimittäin olevan nykyihmisten tapaan erittäin kiinnostuneita itsensä kuvaamisesta kameroilla.

Tuoreella Youtube-videolla nähdään Yhdysvaltojen Arizonan eläintarhassa kuvattu tilanne, jossa marakatti innostuu GoPro-kamerasta. Apina onnistuu nappaamaan kameran liian lähelle häkkiä tulleen vierailijan kädestä, eikä eläin tunnu olevan kiinnostunut palauttamaan laitetta sen takaisin omistajalle.

Apina näyttää kuvaavan itsestään selfie-videota kuin vanha tekijä. Mikäli marakatti osaisi vielä perustaa oman tilin Instagramiin tai Snapchatiin, saattaisi sillä olla mahdollisuuksia nousta seuraavaksi some-tähdeksi.