Emily Ratajkowski yläosattomissa rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaistähti Emily Ratajkowski on muutaman vuoden aikana noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista malleista. Tämä siitäkin huolimatta, että tähti nähtiin ensimmäistä kertaa catwalkilla viime syyskuussa New York Fashion Week -tapahtumassa.

Nyt Robin Thicken kohutun Blurred Lines -videon kautta maailmanmaineeseen noussut malli nähdään jälleen rohkeissa kuvissa. 24-vuotias Ratajkowski esiintyy yläosattomissa koruvalmistaja Jacquie Aichen kevään 2016 mallistoa esittelevissä kuvissa.

Mallintöiden ohella Emily Ratajkowski on näytellyt muun muassa Gone Girl ja Entourage -elokuvissa ja The Spoils Before Dying -sarjassa. Lisäksi tähti on tullut viime vuosina tunnetuksi aktivismista, ja hän on esimerkiksi tukenut julkisesti Yhdysvaltojen presidenttiehdokas Bernie Sandersia.

Splash
Splash
Splash
Splash