StaraTV 360°: Extreme Run kisattiin Peurungassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Extreme Run -liikuntatapahtuma on käynnistänyt vuoden 2016 kautensa. Ensimmäinen kilpailu järjestettiin äskettäin Peurungan maisemissa, jossa aurinkoisesta kevätkelistä oli nauttimassa monisatapäinen reippailijaryhmä.

Tuttuun tapaan myös Extreme Run Winter Edition tarjosi kilpailijoille reitin, jonka varrelta ei erikoisia esteitä puuttunut. Kisassa jouduttiin nimittäin sekä kiipeämään verkkoja ja laskemaan mäkeä että pujottelemaan rengaskasassa ja kuntopallojen joukossa.

Tänä vuonna Extreme Run järjestetään Peurungan lisäksi Tahkolla, Oulussa ja Vantaalla. Tapahtuman isäntänä toimii Jaajo Linnonmaa. Nyt voit katsoa kilpailusta kuvatun 360-asteen videon Staran Facebookista klikkaamalla tästä. Video kannattaa katsoa älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella.

StaraTV 360°: Extreme Run 2016 Peurunka

StaraTV 360°: Extreme Run 2016 Peurunka. Yksi vuoden hauskimmista juoksutapahtumista kisailtiin jo kevättalvella Peurungassa. Tältä se näytti juoksijoiden itsensä silmin.

Julkaissut Viihdelehti Stara 23. maaliskuuta 2016