Facebook Messengerissä piilotettu koripallopeli

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin paljastetettiin, että Facebook Messenger -sovelluksella voi pelata shakkia kaverin kanssa piilotetun ominiasuuden ansiosta. Nyt on selvinnyt, että älypuhelinten Facebook-keskustelusovelluksesta löytyy toinenkin piilotettu peli.

Facebook Messengerin toisessa salaisessa pelissä heitellään koripalloa koriin. Koripallon pelaaminen onnistuu sovelluksen uusimmassa versiossa helposti. Käyttäjän tarvitsee vain lähettää koripalloa esittävä emoji ystävälleen, ja sen jälkeen painaa sormella kyseistä emojia.

Pelaajan saadessa pisteitä hänet palkitaan iloisilla emoji-hymiöillä. Ohi menevistä heitoista pelaaja saa sen sijaan surullisia kasvoja esittävän emojin. Pelin vaikeustaso nousee 10 pisteen jälkeen, ja silloin kori alkaa liikkua ruudun toiselta puolelta toiselle.