Justin Bieber peruu kaikki fanitapaamiset: ”Kuluttavat henkisesti loppuun”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias poptähti Justin Bieber on aloittanut 114 konserttia kattavan Purpose World Tour -kiertueen. Kiertue on alkanut vasta kaksi viikkoa sitten, mutta Bieber on jo nyt saanut tarpeekseen faniensa tapaamisesta, minkä vuoksi hän on päättänyt perua tulevien konserttien fanitapaamiset.

Kiertueelle myytiin noin 2.000 dollaria maksavia lippupaketteja, joihin kuului Justin Bieberin tapaaminen ja yhteiskuvat hänen kanssaan. Bieber kertoi Instagram-kuvansa pitkässä kuvatekstissä miten fanien tapaaminen kuluttaa hänet henkisesti loppuun. Hän haluaisi tehdä faninsa onnelliseksi, mutta ei oman onnellisuutensa kustannuksella, minkä vuoksi hän on perunut tapaamiset.

Kallis lippupaketti on otettu kiertueella pois myynnistä kokonaan, minkä vuoksi tapaamisen sisältävän lippupaketin ostaneiden liput vaihdetaan tavallisiin vip-paketteihin. Faneille on Independent-sivuston mukaan luvattu myös maksaa lippupakettien hinnan erotus takaisin.

Love u guys.. I'm going to be canceling my meet and greets. I enjoy meeting such incredible people but I end up feeling so drained and filled with so much of other people's spiritual energy that I end up so drained and unhappy.. Want to make people smile and happy but not at my expense and I always leave feeling mentally and emotionally exhausted to the point of depression .. The pressure of meeting people's expectations of what I'm supposed to be is so much for me to handle and a lot on my shoulders. Never want to disappoint but I feel I would rather give you guys the show and my albums as promised. Can't tell you how sorry I am, and wish it wasn't so hard on me.. And I want to stay in the healthy mindset I'm in to give you the best show you have ever seen ;)

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi