Laivayhtiö tekee historiaa: Aloittaa risteilyt Floridasta Kuubaan

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Carnival-laivayhtiö on ilmoittanut aloittavansa ensimmäisenä risteilyt Floridasta Kuubaan. Toukokuun ensimmäisenä päivänä järjestettävä risteily tulee jäämään historiaan, sillä kyseessä on ensimmäinen kerta yli 50 vuoteen, kun yhdysvaltalainen risteilyalus lipuu Kuubaan.

Risteilyalus tulee olemaan MV Adonia, jossa on matkustajapaikkoja yhteensä 704. Miamista Kubaan matkustava alus kiertää saarivaltion ja pysähtyy kolmessa paikassa ennen paluumatkaansa. Laiva vierailee Havannassa, Cienfuegosissa ja Santiago de Cubassa.

Odotettavissa on, että historiallisen laivamatkan liput myydään hetkessä loppuun. Risteilyaluksen saapuminen kuubalaiseen satamaan tulee olemaan juhlimisen arvoinen tapahtuma. USA Today -sivuston mukaan seitsemän päivän juhlaristeily Kuubaan kustantaa noin 1.800 dollaria matkustajalta.