Suomalaisvideo paljastaa: Näin jääkiekolle kävi hydraulipuristimessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme viime vuonna videosta, jossa jääkiekon kestävyyttä koeteltiin tulikuuman nikkelipallon voimin. Kuula onnistui polttamaan vain vähän kiekon pintaa. Tamperelaisen Lauri Vuohensillan Hydraulic Press Channel -Youtube-kanavalla erilaisia esineitä tuhotaan hydraulisella puristimella.

Tällä kertaa käsittelyyn otetaan erittäin kestävänä esineenä tunnettu jääkiekko. Kiekko kestää puristimen voimaa melko pitkään, kunnes sen reunat alkavat irrota paineen alla. Lopulta kiekko hieman yllättäen räjähtää, eikä siitä jää juurikaan mitään jäljelle.

Videon lopussa hydraulista puristinta käytetään muovailuvahahamojen liiskaamiseen. Vuohensillan aikaisemmilla, Youtube-hiteiksi kohonneilla videoilla puristimen tuhoamaksi joutuvat muun muassa Barbie-nuket, puhelimet ja kamerat.