Pöyristyttävä näky lennolla: Moottori oli korjattu teipillä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uusiseelantilainen perheenäiti on ollut pyörtyä järkytyksestä katsottuaan ulos lentokoneen ikkunasta. Naisen edessä nimittäin näkyi lentokoneen moottori, jonka kyljessä oleva paneeli oli korjattu ilmastointiteipillä.

Air New Zealand -lentoyhtiön lennolla ollut Jessica Baker otti kuvan koneen siivestä. Stuff.co.nz -sivuston mukaan Baker paljasti olleensa hermostunut jo ennen koneen nousua, sillä hän matkusti yhdessä muutaman kuukauden ikäisen vauvansa kanssa.

Ilmastointiteipillä korjatun paneelin näkeminen ei luonnollisestikaan edesauttanut naisen rauhoittumista. Jessica kertoi nähneensä mekaanikkojen tekemän tökerön korjaustyön, kun hänen vieressään ollut matkustaja huomautti siitä. Baker tuijotti teippiä koko lennon ajan ja hän huokasi helpotuksesta, kun kone laskeutui Christchurchin kentälle.

Lentoyhtiön edustaja on kertonut, että paneelin korjauksessa käytetty teippi ei ollut ilmastiontiteippiä, vaan lentokoneen korjaustöihin tarkoitettua erikoisteippiä, joka kestää vaativissakin olosuhteissa. Edustajan mukaan matkustajilla ei ollut aihetta huoleen.