Riemastuttava kuva leviää verkossa – lemmikit kuin taruhahmo

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hollantilainen valokuvaaja Alice van Kempen on onnistunut ottamaan rannalla temmeltävistä koiristaan ihastuttavia kuvia. Auringonlaskun aikaan muodostuneista varjoista on vaikea erottaa koiria toisistaan.

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään kuva koirista, jotka ovat ”sulautuneet” yhteen. Kuvassa esiintyvä otus muistuttaa enemmän kentauria kuin koiria. Alice on ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Daily Mail -lehden mukaan Alice on tunnustanut, että kuvien onnistuminen oli kiinni tuurista. Hännänheiluttajat olivat hyppineet ja juosseet hiekassa niin nopeasti, että Alice ei ollut pysyä perässä. Hän oli räpsinyt valokuvia sattumanvaraisesti ja hänen yllätyksekseen muutamat kuvista onnistuivat erinomaisesti.