Sashimi-intoilijan karu kohtalo – vatsasta löytyi viisimetrinen lapamato

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sashimia ja raakaa lihaa rakastava herkuttelija on hakeutunut sairaalaan pitkittyneiden vatsavaivojan takia Nanningissa, Kiinassa. 45-vuotiaan miehen vatsakipujen aiheuttajaksi paljastui pian kookas lapamato.

People’s Daily Online -sivuston mukaan lääkärit ovat onnistuneet poistamaan miehen suolistosta 4,8-metrisen lapamadon. Loismato sai häädön miehen elimistöstä lääkkeiden avulla. Lääkärit epäilevät, että lapamato oli elänyt miehen elimistossä jopa vuosien ajan.

Potilas on tunnustanut olevansa sashimin ja raa’an lihan suuri ystävä ja hänen ruokavalionsa koostuu pääasiassa raa’asta kalasta. Kauhistuttavan pitkää lapamatoa on esitelty kansainvälisissä ammattijulkaisuissa. Potilas on toipunut koettelemuksistaan ja voisi luulla, että hän on jatkossa tarkempi siitä, mistä hän ostaa sashiminsa.