Vauvauutiset olivat liikaa – tulevalta isoäidiltä jalat alta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvauutiset ovat yleensä tuleville isovanhemmille aina iloinen ja odotettu uutinen. Eräs isoäiti innostui yllättävästä vauvauutisesta kuitenkin niin paljon, että hän ei pysynyt edes tajuissaan vaan pyörtyi heti uutiset kuultuaan lattialle.

Videolla nähdään tilanne, jossa tytär päättää kertoa äidilleen olevansa raskaana. Äiti luulee kaikkien sanovan kuvanottohetkellä kameraan sanan cheese, mutta tytär tokaiseekin nopeasti hymyssä suin olevansa raskaana. Äiti alkaa kirkumaan eikä ole uskoa asiaa todeksi.

Ei mene kuin pari sekuntia kunnes tuleva isoäiti jo menettääkin tajuntansa ja pyörtyy lattialle. Onneksi tytär saa äidistään kiinni eikä naisen pää ei osu mihinkään hänen jalkojensa pettäessä alta. Äiti tulee kuitenkin nopeasti takaisin tajuihinsa ja alkaa sulattelemaan asiaa tulevasta perheenjäsenestä.