99-vuotiaan surullinen paljastus: ”Paras ystäväni on ilmapallo”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rawtenstallissa asusteleva Molly Barnes on elänyt yksinäistä elämää sen jälkeen, kun hänen miehensä ja tyttärensä menehtyi muutama vuosi sitten. 99-vuotias Molly on etääntynyt ystävistään ja hän viettää yleensä päivänsä omissa oloissaan.

Rosendale Free Press -lehden mukaan yksinäisyydestä huolimatta Barnes ei ole menettänyt elämäniloaan tai huumorintajuaan. Molly on nimittäin paljastanut, että hänen paras ystävänsä on ilmapallo, jonka hän sai vuonna 1996. Pallo tuo vanhukselle paljon hyviä muistoja mieleen ja hän on erittäin kiintynyt siihen. Barnes on kertonut juttelevansa pallolle ollessaan yksin.

Kuin ihmeen kaupalla pallo ei ole tyhjentynyt, vaan se on edelleen samassa kunnossa kuin 20 vuotta sitten. Ilmapallo on pitänyt naiselle seuraa jo vuosikymmenien ajan. Vaikka Mollylla ei ole paljoa ystäviä, kokee hän olevansa läheinen hänen hoitajansa Karen Allenin kanssa. Sairaanhoitajana työskentelevä Allen on auttanut Barnesia päivittäisissä askareissa jo 10 vuoden ajan ja naiset tulevat keskenään hyvin toimeen. Ellei ilmapalloa lasketa, on Allen Mollyn tärkein ystävä.