Axl Rosesta AC/DC:n uusi laulaja?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisen AC/DC-yhtyeen vokalisti Brian Johnsonin uutisoitiin taannoin lopettavan keikkailun. Syynä oli hänen heikkenevä teydentila, jonka myötä hän on vaarassa menettää kuulonsa kokonaan.

AC/DC:n oli määrä esiintyä Yhdysvalloissa kymmenellä keikalla. Tuoreimpien huhujen mukaan esiintymiset aiotaan kuitenkin edelleen toteuttaa vierailevan vokalistin voimin, joka olisi tässä tapauksessa itse Axl Rose.

Guns N’ Roses -vokalisti on Alternative Nation -sivuston mukaan nähty viikonloppuna Yhdysvaltojen Atlantassa AC/DC:n harjoituksissa. Sittemmin AC/DC:n kitaristin, Malcolm Youngin poika on väittänyt Facebookissa huhujen pitävän paikkansa. Ross Malcolm Young jakoi huhuun viittaavan uutisen sosiaalisessa mediassa, ja kertoi sen olevan totta.

– Hän pystyy siihen ja hän tulee tekemään sen, Ross Malcolm Young vihjasi jo sittemmin poistetussa kommentissaan Facebook-käyttäjälle, jonka mielestä Axl Rose ei sovellu AC/DC:n vokalistiksi.

Atlantassa vieraillut Axl Rose on sittemmin palannut Los Angelesiin, jossa hän harjoittelee Guns N’ Rosesin paluukeikkoja varten. Yhtye esiintyy Coachella-festivaaleilla, jotka järjestetään Kaliforniassa huhtikuussa.