Hollywoodin farssiero! Gwyneth Paltrow odotti allekirjoitusta kaksi vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow ja Coldplay-yhtyeen laulaja Chris Martin lukeutuivat pitkään Hollywoodin unelmapariskuntien joukkoon. Kaksi vuotta sitten he ilmoittivat eroavansa 11 vuoden avioliiton jälkeen, mutta jatkoivat hetken elämää tavallisen perheen tavoin.

Nyt Chris Martin on vihdoin toimittanut avioeropaperit eteenpäin. Pariskunta erosi alun perin siksi, että heidän yhteinen rakkauden liekkinsä oli sammunut. He kuitenkin jatkoivat eron jälkeen elämää kuin mikä tahansa perhe.

Lopulta Gwyneth toimitti eropaperit oikeuteen kymmenen kuukautta sitten. Chris puolestaan toteutti avioeron hakemisen vasta äsken. The Sunin mukaan Chris Martinilla ei ollut pätevää syytä eroprosessin pitkittämiselle ja hänellä oli koko ajan tarkoituksena hoitaa asia pois alta.

Parilla on kaksi lasta, 15-vuotias Apple ja yhdeksänvuotias Moses. Gwyneth ja Martin ovat edelleen läheisiä lastensa takia. Kummallakaan ei ole uutta kumppania, vaikkakin heidät on yhdistetty erilaisiin pikaromansseihin tahoillaan.