Kultainennoutaja nuuhkaisi ampiaista – ei olisi kannattanut!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläinlääkärissä asioinut koiranomaistaja on julkaissut netissä kuvia suloisesta hännänheiluttajastaan. Lääkärin pöydällä makaava potilas oli saanut ampiaisen piston kuonoonsa liiallisen uteliaisuuden seurauksena.

Facebook
Facebook

Daily Mail -lehden mukaan thaimaalainen Natthathida Nilbut oli huolissaan koirastaan, sillä sen kuono oli turvonnut piston seurauksena. Potilas sai lääkärissä ensiluokkaista hoitoa ja pian sen turvotus alkoi laskea.

Kivuliaasta kokemuksesta huolimatta kultainennoutaja pysyi rauhallisena. Thaimaan Bang Seanissa sattunut tapaus on saanut koiraihmiset säälimään koiran kohtaloa. Koirapotilaasta otettuja suloisia kuvia on jaettu sosiaalisessa mediassa tuhansia kertoja. Ehkäpä koira oppi, ettei ampiaisia kannata nuuhkia, näykkiä tai syödä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat