Leluauto tönäisi naista – naurettavan dramaattinen seuraus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienellä leluautolla ajellut pikkutyttö on joutunut lievään onnettomuuteen hipaistuaan autollaan kadulla kävelevää naista Changdessa, Kiinassa. Nainen oli kaatunut dramaattisin elein maahan ja alkanut valittaa jalkojaan.

Vanha nainen huusi kivusta ja väitti, että leluauto oli murtanut hänen jalkansa. People’s Daily Online-sivuston mukaan nainen vaati paikalle viranomaisia, jotta hän voisi tehdä rikosilmoituksen vakuutusrahojen saamista varten.

Tilanteesta kuvatulta videolta käy ilmi, että vanhemmat eivät olleet vakuuttuneita naisen loukkaantumisesta. Lapsen äiti väitti, että hän oli nähnyt tilanteen ja auto ei edes osunut naiseen. Videolta ei käy ilmi onko kiinalaisnainen hakeutunut sairaalaan hoidettavaksi. Vaikuttaisi siltä, että hän oli kiinnostunut ensisijaisesti vakuutusrahoista.