Madonna raivostuttaa New Yorkissa – pysäköintifarssi velloo!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Madonna on saavuttanut kunnioitettavan 57 vuoden iän, ja hän on varmasti keksinyt urallaan kasan nerokkaita ideoita yksityisyytensä ja etuoikeutensa suojaamiseksi. Nyt supertähden tiimi on saanut newyorkilaiset raivon partaalle parkkipaikkojen hamstraamisen takia.

Madonnan työntekijät ovat haalineet laulajan Manhattan-kodin edustalta parkkipaikkoja keinotekoisten liikennemerkkien avulla. Kadulle muun muassa pantiin kyltti, joka kieltää auton pysäköimisen Madonnan asuinrakennuksen eteen. Kyltin lisäksi Madonna oli palkannut yrityksen tekemään oman pysäköintikiellon asuinrakennuksen edessä olevaan katukivetykseen.

Valitettavasti eräs samalla Upper East Siden alueella asuva henkilö tiesi, että kadunvarsiparkki on julkinen ja kaikille avoin. Hän kysyi Madonnan asunnon edessä olleilta turvamiehiltä asiasta, mutta he kehoittivat henkilöä jättämään asian sikseen. Henkilö otti kuitenkin yhteyttä viranomaisiin ja vilppi tuli ilmi, TMZ uutisoi.

Kerroimme taannoin, kun Madonna poistui Lontoon O2 Arenalla järjestetystä konsertista laittomasti poliisiksi tekeytyen. Auton kojelaudalle oli pantu kaksi välkkyvää valoa, sininen ja punainen, ja auto näytti erehdyttävän paljon siviilipoliisin käyttämältä kulkuneuvolta. Ylimääräisten valojen käyttö auton kojelaudalla on kielletty Britanniassa, ja siitä voi saada puolen vuoden vankeustuomion.