Trumpin vaimon alastonkuva leviää verkossa: ”Hänestä Ensimmäinen nainen?”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on hiljattain lähtenyt leviämään kuva, jossa Melania Trump poseeraa alasti tekoturkiksen päällä. Yhdysvaltain presidenttiehdokas Donald Trumpin vaimosta otettu kuva on peräisin ajalta, jolloin Melania työskenteli vielä mallina.

Kuvasta on tehty presidenttiehdokas Ted Cruzin kampanjamainos. Melanian alastonkuvassa koreilee teksti, jossa lukee: ”Tässä on Melania Trump. Hän on sinun seuraava ensimmäinen naisesi. Tai vaihtoehtoisesti voisit osoittaa tukesi Ted Cruzille tiistaina.”

Kuva on vuodelta 2000, jolloin Melania poseerasi GQ-lehden kannessa ilman rihman kiertämää. Daily Mail -lehden mukaan kaunottaresta otettuja paljastelevia kuvia yritetään käyttää kampanjoinnissa Trumpia vastaan.

Voisi luulla, että konservatiiviset pohjoisamerikkalaiset äänestäjät eivät ole olleet mielissään ajatuksesta, jonka mukaan tulevan presidentin puoliso on entinen alastonmalli.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3504746/Anti-Donald-Trump-ad-slut-shames-Melania-nude-photo-shoot-desperate-bid-Utah-s-Mormon-voters-Ted-Cruz.html?ito=social-twitter_dailymailus#ixzz43esL58dm