Mies kiipesi Kiinan World Trade Centerin huipulle – hurja video verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Turvallinen elämä maan kamaralla ei selvästikään ole kiinalaisen Joseph Lulun mieleen. Mies on kiivennyt muun muassa Pekingin Shijingshanin huvipuiston linnan ja China World Hotelin huipuille. Nyt Joseph on valoittanut jälleen uuden pilvenpiirtäjän.

Tuoreella videollaan Joseph Lulu kiipeää Kiinan World Trade Centerin huipulle. Pekingissä sijaitsevalla pilvenpiirtäjällä on korkeutta 330 metriä.

Lulu kiipesi rakennuksen huipulle tietenkin ilman suojavarusteita. Suoritusta kuvaava yli viisiminuuttinen video on sittemmin julkaistu Youtubessa. Joseph Lulu jakoi myös Instagram-tilillään näyttävän selfien rakennuksen huipulta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat