Saudiprinssin bileistä 77 000 euron vahingot julkkiskartanolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinteistöbisnestä vuosikausia menestyksekkäästi Hollywoodissa hoitanut Danny Fitzgerald on tuttu vuokranantaja kaikille bailaamisesta pitäville julkkiksille. Miehen Hollywood Hillseillä omistama 51 kylpyhuoneen megakartano on suosittu vuokrakohde ökyrikkaiden keskuudessa.

Bilettäjien paratiisitalon naapurit ovat valittaneet kartanon juhlista jo vuosikausien ajan. Fitzgerald on pyytänyt naapureita muuttamaan muualle, sillä glamouria ja pintaliitoa sisältävät juhlat ovat olennainen osa Hollywoodin skeneä. Nyt kiinteistönomistaja on kuitenkin joutunut myöntämään, että bilettäminen on mennyt yli. Kohteessa kuukauden ajan asunut Saudi-prinssi oli liikaa.

Prinssi Aziz al Saud oli vuokrannut kartanon käyttöönsä viime vuoden elokuussa. Mies oli luvannut, että kiinteistössä ei järjestetä kuin yhdet juhlat, mutta nämä juhlat jatkuivat käytännössä yhden kuukauden ajan. Juhlissa oli parhaillaan 800 vierasta, strippareita ja avointa huumeidenkäyttöä. Pihalla käyskenteli elefantti ja yhdessä kulmauksessa oli leijona häkissään. Vieraat olivat virtsanneet naapureiden pihoille ja levittäneet roskia tielle.

Los Angeles Timesin mukaan Danny Fitzgerald pyytää nyt suututtamiensa naapureiden apua, sillä hän tarvitsee silminnäkijöitä oikeudenkäyntiä varten. Saudi-prinssin juhlat tekivät kartanolle tuhoja 77.000 euron edestä, ja sen lisäksi vuokranantaja menetti 267.000 euroa tuloja kohteen ollessa remontissa. Lisäksi Fitzgerald vaatii miljoonan dollarin arvoista vakuusrahaa, josta oli sovittu vuokrasopimuksen yhteydessä.