Serena Williams paljasti hurjan tyylinsä – hiukset vihreiksi?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tennistähti Serena Williams on yllättänyt faninsa värjäämällä hiuksensa räikeän vihreiksi. Tähtönen julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan uudesta hiustyylistään ja kertoi faneilleen, että hänen ystävänsä olivat yllyttäneet häntä.

Williams on paljastunut yllytyshulluksi, sillä hän oli toteuttanut rohkean värjäystempun. Fanit ovat olleet ihastuneita Serenan hiuksiin. Monet ovat sitä mieltä, että vihreät hiukset ovat piristävää vaihtelua ja sen lisäksi tyyli sopii Williamsille.

Daily Mail -lehden mukaan tähti ei ole paljastanut, onko hänen tyylinmuutoksensa pysyvä. Monet tähdistä ovat nimittäin hurahtaneet värikkäisiin peruukkeihin ja hiustenpidennyksiin, sillä niillä on helppo vaihtaa tyyliä oman mielensä mukaan. Oli kyseessä sitten peruukki tai ei, pirteän vihreä hiustyyli pukee Serenaa.

For Genie and Chrissie. U asked for it. Lol

Kuva, jonka Serena Williams (@serenawilliams) julkaisi