Terapeutti paransi potilasta pintaa syvemmältä – seksisuhde kesti vuoden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kautta aikojen ihmiset ovat vaarantaneet ammatillisen osaamisensa ja pätevyytensä seksin takia. Esimerkkien joukkoon mahtuu oppilaidensa kanssa seksiä harrastaneita opettajia ja avustajiensa kanssa sekstailleita presidenttejä.

Nyt joukkoon liittyy 76-vuotias Charles Morris Adams, joka oli ollut seksisuhteessa asiakkaansa kanssa. Mies työskentelee terapeuttina yksityisessä mielenterveystoimistossa Yhdysvaltojen Iowassa. Seksiä terapeuttinsa kanssa harrastanut nainen kertoo, että suhde kesti vuoden.

Pari oli harrastanut seksiä yhteensä 25-30 kertaa, ja nainen oli joutunut sen lisäksi myös maksamaan terapiaistunnoista. Suhde alkoi viime vuonna, ja Adams myöntää tehneensä kohtalokkaan arviointivirheen. Iäkäs terapeutti saattaa saada seksiseikkailustaan jopa viiden vuoden vankeustuomion, The Smoking Gun uutisoi.