Auto pysähtyi keskelle moottoritietä – raju kolari videolle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Moottoritiellä ajelleen rekkakuskin kojelautakameraan on taltioitunut veret seisauttava tilanne Italiassa. Kuski oli juuri ehtinyt ohittaa vieressä ajavan autojenkuljetusrekan, kun hän huomasi omalla kaistallaan vaarallisen esteen.

Selittämättömästä syystä henkilöauton kuljettaja oli pysäyttänyt autonsa ohituskaistalle ja sen jälkeen hän oli poistunut paikalta. Samalla tieosuudella oli kaiken lisäksi toinenkin pysähtynyt ajoneuvo.

Rekkakuski ei ehtinyt hidastaa ja hän törmäsi kovalla vauhdilla henkilöautoon. Törmäyksen voimasta kojelautakamera lensi pois sjioiltaan. Videolta käy ilmi, että kuski selvisi rytäkästä loukkaantumatta ja kertoi olevansa kunnossa. Vaara ei ollut kuitenkaan ohi, sillä rekan takana oli liikennettä. Ketjukolarin riski oli suuri, mutta onneksi vakavemmilta onnettomuuksilta vältyttiin.